IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Dec 21, 2010

1st activities after SPM

Waddup ! Oh okey now hdyna bila dah tak ada kerja macam ini la jadi nya . Tidak kira pagi petang siang malam asyik online dan mengupdate blog je . Kalau blog ini boleh cakap dah tentu dia akan cakap sudah-sudah la cik hadaina , bored betul la cerita kau . HAHA . And now nak berjalan pun susah sikit walaupun dah abes exam , kesian kesian . Tapi tak kisah la demi baby yang nak di jaga . So, today pada pagi hari aku buat kerja harian macam biasa la iaitu mengemas rumah , mandi kan baby , tidur kan baby dan online online online . Sebelah petang pula , tadi pergi lepak dengan kawan atau nama saintifik nya mengedik dengan adik-adik junior yang bakal menjadi senior 2011 , HEHE . Mula-mula pergi bowling tengok dorang main . Wey nak comment siket boleh tak ? Nama je lelaki tapi korang baling macam perempuan la asyik masuk longkang je .
Then lepak sekejup dekat bowl and then pergi mcd . Menunggu nak order punya la lama dengan bergaduh suruh belanja , lawak la korang . Memang macam budak-budak . Hey , tapi tak apa kakak awk ini kan baik hati kan kan ? Nasib baik korang semua say thanks hadaina , lega hati senyum lebar :) Next kita bertemu lagi di kelanang kan ? Time itu ramai pula kawan yang terserempak kan ? Ada Alia,Nafiee,Echa Kechik,Mat, Awan and kembar Faris iaitu Farid . Fuyoo, dia semakin kachaq dan tinggi taw ! Lepak lepak naik basikal naik motor pusing-pusing dalam 30 minit dan balik rumah . TAMAT .

















Add colours to your life!!
Tuesday, December 21, 2010