IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Jan 30, 2011

Jangan La Baca !

Rasa nak pecah perut pon ada taw . Tak sampai sejam pon aku dah mengupdate blog 4 or 5 kali . Haish , agak nya terlalu banyak benda kod yang beku dalam kepala aku ini . Tak apa la , rasa lebih bagus kan meluah kan apa yang terpendam di dalam lubuk hati ku ini dari di simpan tiada seorang yang mengetahui * grr, ayat karat puuiihh puiihhh . HAHA . Act hati aku agak lega la sedikit . Okey la kan sedikit lega dari tak ada kan ? Mungkin kerana aku telah memancut kan ayat kasar dekat hang kan wey ? Den minta maaf bonyak-bonyak sama mu la sebab udah kasar bohasa oden . Geram sungguh plus tertekan nak main funfair tapi bapak aku tak kejut kan aku semalam pergi . Sanggap deyh maen discovery macam nak cabut nyawa aku je menjerit jerit mak mak mak nak turun nak turun mmmaaakkkkkk ! *Engkau tengok ini udah ku cakap bebukan pulak merepek nya . Okey la dekat blog hodoh aku ini aku mahu minta maaf bonyak-bonyak dekat semua orang termasuk la engkau . Ha , engkau la tuh yang dok tengah senyum tuh :) Aku minta maaf sebab marah geram sakit hati terasa or everything la yang kau anggap den nie negatif terhadap engkau semua . Minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki aku . Aku ikhlas nie wey minta maaf . Engkau kalau tengok muka aku sure korang nages sebab aku ikhlas minta maaf taw ! Lepas ini den harap sudah-2 la gaduh bertekek boleh kan ? Den sudah tak larat act , al maklum la usia den udah makin meningkat jadi paham-paham la ya naaa ... Sekali lagi dan banyak lagi la aku minta maaf okey dekat hampa semua . Semua yang aku sayang MACEK-2 : kacik wanii zra fyka jj fara ika . ADEQ-2 : ila atin ayol azhar jep anas lagi siapa yang korang ase pangkat adeq la ea :D Aku minta maaf sebab ada di antara korang aku delete something bout korang thats why aku kata IM SO SOOORRRRYYYY :"( Maaf kan aku ea kawan sekalia . Hati ku rapauh tiada seorang yang tahu perasaan aku bila mak aku sakit , bila aku kehilangan kawan baik , bila aku maki kawan rapat aku , bila aku angin 1 pale dengan adeq-2 aku dengan aku dah tk kesa siapa engkau . Sorrryyy again .






Add colours to your life!!
Sunday, January 30, 2011