IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Feb 6, 2011

Ada apa dengan Contest ?

Dah hampir 4 hari agak nya aku membusy kan diri aku untuk meng-edit blog . I know myblog tak la sehot dan secantik you all but I rasa bangga okey now I dah mula pandai dengan hasil titik peluh I dengan kawan . Sharing is carring kan babe ? HAHA . Act hati memang ada niat nak join contest-contest yang ada but aku tahu la sure aku tak bole menang punya . Siapa la aku di hati mu *ececeh :D Memang tengok blog you all cun cantik hot meletup babe . Header banner shoutbox you all semua ada gambar you all . Nak jugak buad tapi aku tade la pandai sampai ke tahap itu :"( Syukur alhamdulilah ni aku dah pandai usaha untuk cari taw ! Oh oh sambung balik cerita . Nak cerita pasal contest ini la act . Memang bila buka je blog you all omg macam-macam contest yang ada but memang rasa bapak rendah diri aku nak join contest tuh . Aku ada suka beberapa contest yang memang cun and menarik iaitu pose yang comel , pic hitam putuih yang cool and banyak la lagi . Then memang patut la kalau dorang menang , dah dorang memang cun lawa cantik siooottt ! Memang aku jelous taw . Aku tak secantik secomel selawa mereka >.< Okey fine takpe ! INSYA ALLAH kan one day nanti mana la tahu ibarat durian runtuh ke aku menang salah satu contest yang di pertandingkan kan ? Ammiiinnn :) Eh eh and one more aku suggest kan nak buad contest but tak tahu la dapat sambutan or tak kan ? Alahai , baru nak try cuba-cuba buad contest tersendiri . Nanti if aku jadi la buad you all join la kalau sudi . Tak sudi tak apa jimat duit aku nak bagi hadiah . HAHAHA

Add colours to your life!!
Sunday, February 06, 2011