IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Feb 4, 2011

Funfair

Sambung story from movie okey .
 Okay after balik rumah kejup stay rumah wan coz qis ila dengan wan ajak pergi funfair . Alahai , act tak nak pergi sebab dah sakit kepala berat gila nak angkat kepala . Tapi takpe la kan pergi  kejup . Capiq janji nak ambik lepas maghrib tapi biasa la janji melayu kan kan ? Pukul 8.30 nak ambik tapi datang pukul 9.30 . Sekejup bukan tunggu ? HAHA . Tapi takesa la . So naik kereta kawan kepada mas iqbal then ambik ila dan qis dekat rumah ila . So sampai je sana tengok macam tak ramai je orang bapak bosan . Okey lantak aku tak ambik kisah pon ! Jadi tukar duit RM 10.00 sahaja then main la sotong tuh . Act tak nak naik atau main apa-apa game kecuali kereta langgar dengan rumah hantu tapi kepala dah berdenyut nak langgar-langgar takm pasal aku pengsan dekat situ je . So hanya wan qis dengan ila je yang naik sotong tapi di sebab kan kekurangan kawan sorang aku la mangsa nya . Belum berpusing lagi dah berpuluh kali aku istigfar baca ayat kursi minta maaf dekat mak . HAHA . Takooooddd !!! So pusing tahap pertama aku maseh boleh bertahan kali kedua maseh mampu bertahan tapi malang untuk kali ketiga sotong khurafat tuh macam terbalikkan kita org terus aku jerit nakkk tuuuuunnn waaa !! Makkk !!! Nak tuuurrruuuunnn !!! Dengar sini ea hadaina tak menagis langsung naik benda sotong tuh tarel bukan ? Tapi sayang turun je dari sotong muntah belambak . Kau org ada ke macam aku ? So decide tak nak main lagi . Jadi ila pon tak nak main . Tengok je la budak takde perasaan iaitu qis dengan wan main . Hampir 5 game dorg maen langsung tak takod . Boleh gelak-gelak senyum-senyum pulak . Haish , kan betul aku kata dorg takde perasaan *sorry :D Orang naik discovery roller coaster apa lagi la semua jerit-jerit dorg boleh je senyum rasa mengantuk . Pelik pelik -.- Okey abes je semua game so balik la . Tepat 11.15 sampai rumah . Terima kasih driver dan bodyguard aku .

Add colours to your life!!
Friday, February 04, 2011