IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Feb 4, 2011

Movie

HEHE , sekarang untuk new post movie :D
Lets talk about that . Okey text member-member ajak tengok movie tapi hampeh je macam taik kau tahu tak , grr . Aku fedup lama-lama dengan kerenah hampa semua . So, forget it . Jadi text-ing with wan ajak tengok movie . Bayangkan sebelum ini kteorang dah la tak jumpa macam rasanya segan silu awww . But ke tepi kan itu semua ya . Besok capiq wan qis datang ambik saya . HEHE . Driver aku ambik tahu beserta bodyguard , kau ada ke ? HAHA . Okey , naik kereta pot-pet pot-pet *padahal segan act And then sembang mengutuk je la sepanjang jalan . Sampai bkt tinggi pukul 12 lebih terus book ticket . So movie start pukul 2.40 petang bapak la lama kan kena tunggu ? Takpe-takpe kita round a way satu shopping complex itu . Teman kan qis beli *kanta lekap warna kelabu [caya la budak kechiq tuh pakai kanta lekap tuh kalah aku dgn wan ;] next pgy mana pulak ? Pgy beli dunkin donat 6 ketul RM 12.30 kod :D then duduk mencangkung menunggu time . Macam orang bodoh je dekat situ dah la bosan bosan dan bosan . Lagi apa ? Okey kteorg pgy makan then dah lewat 10 minit masuk dan mencari-cari panggung numb 1 - F2 F3 F4 F5 . Masuk je gelap gila sampai takod nak jalan tekial-kial cari phone qis buka lampu . Settle semua nya 1 jam 24 minit agak nya la duduk kesejukkan dalam tuh . Jerit sampai nak tercabut aje anak tekak aku . Takde la menakutkan atau seram cuma banyak scne shock jantung aku je ! Dan ada bangla ke indon mana entah tersesat dalam wayang buat kecoh je , shiittt betol ! Tkpe sabar je la kan sebab aku tahu wayang tuh bukan bapak aku punya . HAHA . Abes je movie round sekali lagi then pgy la padini nak beli wedgts but tak menarik langsung . Cari macam nak gila je pusing-pusing satu tempat nak beli kasut la baju la jam la last-last beli belt je . Okey capiq datang ambik kita orang beli mcd then balik . Sampai rumah pukul 7 lebih tapi stay rumah wan sebab malam nak pergi main funfair :D ----> sambung ke new post




Add colours to your life!!
Friday, February 04, 2011