IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Feb 11, 2011

Ungunya Cinta

So ada apa dengan tajuk dekat atas tuh ? Pelik atau biasa je ? Ha bagi yang dh tahu sure tk ase pelik kan . Itu adalah tajuk satu cerita dekat astro ria . Memang best sangat , last ending sure korg nages tuh pon kalau korg ada perasaan and felling la time tengok cerita tuh . Mula-mula memang membosan kan mana tk nya perempuan lelaki garang nk mampus tengking jerit macam tk boleh cakap perlahan je , sakit hati betol tp itu jup . Lagi time climaks nya kalau tengok dh best . Tk bole bla heroin nya jadi guru tuition pelajar tingkatan 6 . Mcm haper je hero nya tapi yang best nya sampai mak kata aku dgn kaka siap tersenyum sehingga beranggan coz ada some part yang student nya nk usha cikgu sedangkan umur jaoh beza *umur tak beza kan cinta kan ? Ada pula scene buka baju ala-ala nk rogol gitu sdg kan cikgu nya pulak dh menjerit macam gila . Padahal laki tuh hanya nak terjun mandi swim je and bla-bla la . Tk jadi pulak nk story . Penat . HAHA *maaf :D

Add colours to your life!!
Friday, February 11, 2011