IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Mar 12, 2011

1 2 3 4 5 .....

Back again . Now cuti school dah start balik waaaa bapak bored la . Nak keluar no money no talk --"
Alahai . Pinjam kan aku duit sikit boleh tak ? Rindu gila babeng dekat wan wanii zyra :(
Bila la bole kita keluar together hanya 4 orang sahaja ? Dah lama sangat la aku tak post sesuatu yang membosankan dan buat orang baca bosan bruupp ... Rasa macam dah malas je nak update blog walaupun banyak story nak cerita . Sekarang ni sepatut nya aku berada di Langkawi tapi malang sungguh tak dapat ikut huehuehue =/ Di tinggal kan begitu sahaja untuk jaga baby . Okay takpe kakak nene sanggup jaga awak tahu *ada ciri-ciri seorang isteri tak ? Kihkihkih :D Besok mak adik dah balik yeaahhh boleh la selongkar barang apa yang mak shopping sampai beratus habis ye mak ? Hish, membezir-membazir tapi tak akan membazir kalau beli barang yang kena ciri-ciri orang nak ~whee Cepat-cepat balik tau ! Boleh la orang jalan pulak :)
Dah la bosann sangat duduk depan lappy lama-lama sekarang ini . Nanti mula la terbuka benda yang aku tak nak buka xD

Add colours to your life!!
Saturday, March 12, 2011