IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Mar 29, 2011

Continue Study or Work ?

Nampak nya sudah lama juga aku tidak meng-update this blog haish tak tahu nak cerita apa walaupun dah berabad aku kasi tahu banyak benda yang nak cakap tapi bila dah lama macam ni la jadi nya &%^?$/ . So last aku post pada aku terima result aku iaitu last week then sepanjang minggu tersebut aku biasa je kod ntah malas nak cerita dan ingat buad hati aku sakit okaay fine --' so last saturday fyka and dya ajak follow pergi UITM untuk mencuba nasih and tanya la bagai soalan tentang kos yang kita nak ambik or something else sama ada bidang yang kita dapat suka atau tak suka . Dan penat membebal pusing satu tempat then jumpa kaka artis apa nama aku pon tak tahu al-maklum la baru naik cuma dia pelakon dalam cerita kau & aku adik kepada elina fullstop ! next dah alang-alang acik fyka bawak terus ke PWTC untuk saja jalan then singgah sebentar rumah mak fyka untuk melantak auurmm sedap mak awak masak *mekaceh nya :D Then balik . Sampai rumah pukul 10 lebih so I think its enough kod for last week because now im become a very very lazzzyyy girls ahaha xD








Add colours to your life!!
Tuesday, March 29, 2011