IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Mar 16, 2011

Kakak 2010

Starting post dah mula bosan plus nak nages . Saya rinduu kan kawan saya sangat kawan yang share problems together kawan yang selalu keluar naik motor lepak makan sama-sama kawan yang selalu ponteng class merayau dalam school kawan yang suka lalu kelas budak form4 semua nya kenangan yang dah berakhir bila habis tingkatan 5 2010 :( Dan apabila dengan berakhirnya semua itu maka ! Di tegaskan di situ adik-adik yang suatu ketika aku kenal dahulu pon agaknya dah mampus ! Shiittt *akak minta maap kerana bahasa itu memang terlalu kasar if buad korang kecik hati tapi pleasee think how my feel if you in my situation okaayy ? See dulu waktu kenal bukan main rapat gila always text call-ing jumpa lepak bagai la semua tu but after that habis akak sekolah korang dah makin jauh okaayy la fine akak tahu maybe sekarang nak share pasal kawan or everything dah susah sikit sebab akak takde dekat school takpee akak faham but seriously korang dengar ini okaaay ! Akak even kenal korang dalam masa jangka pendek but kita dah macam kenal each other akak tak pernah kecil hati dengan perangai korang kalau korang buat something yang akak patut tahu tapi tak tahu tapii yang ini akak memang kecil hati sebab waktu birthday dia korang lupa kan akak . Masalah nya sekarang ini orang itu akak kenal akak rapat tapi if korang tak nak akak join pon apa salah nya ajak pelawa akak ke atau ibarat kan sahaja korang ajak-ajak ayam akak boleh faham la . Akak pon bukan teringin sangat nak join tapi why dek why anggap akak ini seperti dah tak penting ke sebagai kawan atau kakak korang ? Time susah je bari cari kata rinduu la apa la menyampah betul la . Akak tahu korang nak celebrate hanya dengan member korang tapii akak tak pernah pon lupa kan korag kalau kawan akak ada buat events atau kenduri biar sama  rata kita enjoyy . Terima kasih wahai adik ku yang faham bila baca blog akak . Akak cuba untuk tanya korang apa salah akak sampai korang lupakan akak tapi better akak just tulis dalam blog dan korang tahu la sendiri okay sayang . Sebelum akhir cerita akak , akak minta maaf sebab ada bahasa akak yang kurang sopan . Ingat ! Ini cuma perasaan akak yang akak luahkan sebab akak tak tahan mendiam kan diri aje :)

Add colours to your life!!
Wednesday, March 16, 2011