IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Mar 15, 2011

Searching :D

Jam menunjukkan baru pukul 11.46 p.m okayy . Baru 11.46 so relaks la kan malam masih muda tak gitu dong ? Selalu aku akan tido bawah 10 malam tapi harini terlajak satu jam lebih sebab bosan tahap maximum dan tak tahu nak buat apa . Sometimes memang hidup rasa sunyi je takde teman kan ? Alahai minah ni dah mula pulak nak berjiwang -.^ Seriously la wey one year more status saya solo single so on la . Tak mati pon takde teman atau di kenali sebagai seorang lelaki boyfriends atau kekasih hati okayyy ! Tak !  Tak ! Tak ! Cuba faham sendiri la lama sangat menunggu seseorang itu mesti akan bosan sunyi jelous tengok member ada bf bergambar dgn bf keluar jalan tengok wayang dengan bf makan dengan bf main mesej and paling rindu sangat calling bergayut sampai lewat malam :( Actually memang tak dapat sembunyi kan aku terlalu terlalu rindukan Si Dia . Tak tipuuu . Takpena pon miss one day untuk lupakan dia . Kan aku dah kata aku dah belajar erti menghargai seseorang dan menyanygi seseorang dengan ikhlas dan jujur . Tak akan aku curang tapii semua itu tak berguna pon buat masa sekarang , hurm ... Kesian nya la dekat diri aku ni kan . Hello !!! Aku tidak la menagih simpati kasihan atau terhegeh nak bercinta tapi if kau di tempat aku pon just think about it la kawan kan ? Cuma aku dah tak sanggup dan tak tahan every time begini itu aje . Dulu ada juga orang layan atau text but now hantu pon tak nak teman kan aku sengal betul . Takpe la ibarat nasi sudah menjadi bubur sudah jatuh di timpa tangga kan alahai malang sungguh nasib aku . Sampai bila la aku boleh tahan ? Rasa macam nak menagis sepuas nya tak kira depan mak ayah atau semua orang sebab memang rasa nak lemas aje tahan semua ini . Everything is gone :( Ya Allah kuat kan la aku . Berikan aku semangat yang dulu dan buangkan la perasaan aku pada seseorang yang aku sayang ini dengan cepat daripada aku terus di seksa sebegini Ya Allah . Awak saya sentiasa ingat awak tak kira pagi petang siang malam saya rindukan awak sayangkan awak . Saya kadang-kadang berharap kita jadi macam dulu tapi saya tahu itu tidak mungkin akan berlaku punyaa . Hey , terlajak jauh pulak cerita aku ni kihkihkih :D Jom couple dengan saya ? After one week kau bla ah . HAHAHA .

Add colours to your life!!
Tuesday, March 15, 2011