IMAGE IS LOADING, PLS BE PATIENT.

Mar 16, 2011

Thanks Fykaa

Betul cakap fyka aku kena cuba untuk lupa kan dia walaupun hakikat nya fyka tahu susah untuk aku . Tapi aku tak mampu untuk belajar melupakan seseorang . Aku masih belum kuat . Setiap kali aku tengok cerita cinta tentu aku akan menagis dan teringat dia . Bodoh betul la kau ni hadaina ! Jangan la sampai teruk macam itu sekali tak rasa ke kau macam perempuan apa ? Hadaina awak kuat sayanggg awak boleh lakukan nya . Anggap itu sebagai ujian Allah sekurang-kurang nya biar la dia tahu yang awak tetap sayang dia ^.^ Rasa macam sekali dua je aku share problems aku dengan fykaa tetiba rasa malu sangat . Thanks fykaa dengar layan dan sanggup balas text aku <3

Add colours to your life!!
Wednesday, March 16, 2011